30 Ocak 2012 Pazartesi

Olsen İkizleri

Küçüklüğümüzden beri hayatımızdalar Olsen ikizleri (kendilerine böyle denilmesinden hiç hoşlanmıyolarmış), biçok dizi ve filmde izledik onları, bu sıralarsa kendi markalarını oluşturup moda üzerinden devam ediyolar. Süper lüx The Row, Elizabeth & James ve sadece JC Penney’lerde satılan ucuz  markaları Olsenboye olmak üzere, 3 farklı kesime  hitap eden, 3 ayrı markaları var ikizlerin. Mesela The Row da çantalar timsah, devekuşu ve kertenkele derisinden yapılıyomuş, fiyatları 4700 $’dan başlıyomuş:)


Ben giyim tarzlarını aşırı salaş bulsamda kendilerine özgü bi tarzları var, oversized kazaklar çok çok aksesuarlar ve gözlükler vazgeçilmezleri gibi duruyo. Bazen saçlarını o kadar dağınık bırakıyolarki fotoğrafın içine girip düzeltesim geliyo, ne o öyle yolunmuş tavuk gibi:D Benim beğendiğim kıyafetlerinden bazıları işte bunlar:)


Sağdaki mary kate mi ashley mi bilemedim ama kürk yeleği yok gibi makyajı şalı ve şirin gülümsemesiyle baya tatlı olmuş. (soldakinin göz rengi yetmiyo gibi bide ruj sürmüş:PP)



 Boyları baya kısa ama, Ashley'nin boyu 1.55 cm Mary-Kate'nin 1.52 cm. (bi yerden çamur atmak lazım:P)


Üstteki fotodaki gibi saç bantları da bu aralar revaçta, özellikle kalın örgü olanlar.



Kısa saç ve dumanlı göz makyajı.. bayıldım bu tarzına. Parıltılı şeyleride çok severmiş ikizlerimiz.



Yukardaki iki fotoda da uzun kolyeyi yandan kolunun altından geçirip takmış, ben beğendim farklı,deniycem:)


Starbucks bu ikisine çalışıyo gibi:) Ellerinden kahve düşmüyo. En sevdikleri renkler de siyah, koyu kahverengi ve sarıymış.


En son fotoğrafta ise The Row markalarından çıkardıkları meşhuuurr çantaları, sağdaki clutch olarak kullandıkları aslında ipad kılıfıymış.


Son olarak kendimden bişeyle veda etmek istedim, küçüklükten beri hep bi ikizim olsun istemişimdir:) İyi olduğu kadar kötü yanları olduğunu da duydum elbet ama kulağa hoş geliyo ya güzel olurduuuu:)

12 yorum:

  1. Bence en etkileyici yerleri gözleri, o yüzden dumanlı göz makyajını çok yakıştırıyorum

    YanıtlaSil
  2. Ah o gözleri zaten yaaaa:)

    YanıtlaSil
  3. Ben yıllardır hayranım bu kızlara.Ve salaş tarzlarıda inanılmaz hşuma gidiyr.Bazen sırf ilham almak için girip resmlerine baktıgım oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bazen hiç beğenmiyorum, para çok gelmiş ne gyceklerini şaşırmışlar gibi:P Bazende inanılmaz yakıştırıyolar kendilerine:)

      Sil
  4. Son fotograftaki elbise harika!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soldaki dimi? Bohem bi havası var değişik:))

      Sil
  5. Kesinlikle bayılıyorum ikisine de!

    YanıtlaSil
  6. TIPA TIP İKİZLER ne çabuk büyüdü bunlar ya maşallah ama o ne göz ya allah sakınmadı mı sakınmıyo:)bu arada merhabalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, üzgünüm yeni gördüm ben bu yorumları:((

      Sil
  7. Ben çocukken onlarda çocukken çok severdim bu ikizleri. çok güzel anlatmışsın.

    shelikestravelling.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi bende küçükken bayılırdım filmlerine:)

      Sil