7 Şubat 2012 Salı

work work workk:))

İş yerimdeki masamdan sevdiğim bi kaç parça cicilerimi paylaşmak istedim bugün sizinle:) Çalıştığım ortamı sevmem kendimden bişeyler bulmam çok önemlidir benim için. İnsanın çalışası gelimyo yoksa. Verimli olmak lazım:P


  Kar kürem ve zürafam:) kürem bi arkadaşımın hediyesi, zürafamda kinder süpriz yumurtadan çıktı:) Nasıl tatlı dimi?:)

 Minik maymuncuk ve turuncu kafa:) İkiside yine kinderden çıktılar, turuncu kafalı olan kalem aslında.
 
Paşabahçeden bişeyler alınca kutuya bu keçeden yapılmış yoncayı yapıştırıyolar, çok sevdim ve çekmecemin kulpuna taktım hemen:)

Ennn sevdiğim malzemelerimden biri bi bu donut şeklindeki bantlık. Office one storedan almıştım hatta üzerinde ismini hatırlamadığım bi donutcudan indirim çeki vardı:)

Elma şeklindeki minik notluğum ve Işınsunun bana yaptığı şemsiye:P Arkada da pembe kalemliğim görünmüş. İşte benim masamın minik sevimli misafirleri bunlar, devamınıda sonra yazarım..:)

8 yorum:

  1. elma şeklindeki notluk ne kadar cicii=)

    YanıtlaSil
  2. Çok eskiden bi hediyelik eşya fuarından almıştım sanırım çok da uygundu fiyatı:) Bu arada aynı anda birbirimizin bloglarına bakıyomuşuz:PP

    YanıtlaSil
  3. tanıştığıma memnun oldum canım
    :)
    hoşş blog
    bana da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok memnun olduummm tşk ederiim:) Geldim bilee:)

      Sil
  4. Cok begendim masa aksesuarlarini =)

    YanıtlaSil
  5. aksesuarlar cok güzel ama o kadar surpriz yumurta alırım böyle güzel bir zürafa çıkmadı bana:(benimde şirinlerim var yeni çıktılar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde bi tane daha vardı benim fazladan, taşınma telaşı var bizde de o kargaşadan kurtulup bulabilirsem gönderiym bn sana zürafaaa:)

      Sil