20 Şubat 2012 Pazartesi

Itzz Shopping Timeee:)

Alışveriş yapmayı sevmeyen var mı acaba?:) Ufacıkta olsa bişey alınca çok mutlu oluyorum ben, bunlarda odama yeni katılanlar, buyrun bakalım;


 Bu ayakkabılara fazlaca vurulmuş durumdayım, çok şık duruyor ve 13.5 pt topuklu olduğunu düşünürsek çook rahat:) Boyum 1.76 ve bunları giyince upuzuuun oluyorum ama yinede çok sevdim napim diğğğmi(:

 Kocaman yüzüğümü çok sevdiiiim Tresera'dan

Bilekliklerime bayıldım çünkü bileklerim ince olduğu için bileğime uyan bu tarz bileklik bulmakta zorlanıyorum, bunlar tam oldu yaşasın:) Stradivarius'tan.

Yıldızlı yüzüküm tresera

Dörtlü yüzüklerim Forewer New'dan

Vee son olarak huzurlarınızdaaa Zara Kids'ten aldığım Hello Kittyli parfümüm, tatlı mı tatlı bir kokusu var, kalıcılığıda çok çok iyi değil ama fena da değil:) Şişesi zaten beni benden aldı pembişş:)

14 yorum:

  1. Canım ayakkabıların shoetekmi o modeli almayı dusunuyorum ama daha once çok benzerini almıstım.Buda çok fazla topuklu olsun istemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlım shoetekten aldım, almayı düşünürsen çok rahatlar tavsiye ederim, numarası olsa kreminide alıcam ama yok:((( Takip ediyorum bakalım, ama dediğin gibi topugu baya yüksek

      Sil
  2. ayakkabıların çok cici güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Parfüm çok güzel duruyor her ne kadar kokusunu alamasam da :))Yıldız şeklindeki yüzük de harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ımm böyle tatlımsı etkileyici şirin bi kokusu var:))

      Sil
  4. hepsine çok bayıldım.ayakkabılarında takılarında çok güzel.güle güle giy tatlım :)

    YanıtlaSil
  5. Tatlis cok tesekkur ederimmmmm:))

    YanıtlaSil
  6. Hemen bende shoetek e baktım pembeside çok güzel.Yalnız kalitesi nsıldır ki?Ben böyle bir ayakkabı almıştım fuar ürünüydü.
    Fakat 2-3 kullanmadan sonra ön kısmmında açılmalar oldu :(
    Bende çok soğudum ayakkabıdan.Ya buda öyleyse :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet pembesinide beğendim ama krem ve pembede bnm numaram kalmamıştı:/ Shoetekten daha önce de alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım, kargosuda hızlı, kaliteside iyi, tabiki deri vs gibi aman aman kaliteli değil ama açılma fln hiç yaşamadım, üstelik çok rahat oluyo yüksek topukluları olmasına ragmen ayakkabıları:)

      Sil
  7. ayakkabılar çok güzelmiş canım ,iyi günlerde kullan... :)

    YanıtlaSil