9 Ekim 2012 Salı

Outdoor Reklam

Hepinize merhabaaa!:)
Grafik tasarım mezunuyum biliyosunuz ki, okul zamanı çok uğraşırdık reklamlarla, reklam sloganı bulurduk reklam fotoğrafı çekerdik, okulun bahçesine değişik outdoor reklamlar yapmıştık... Zaman ne kadar çabuk geçti ne güzel günlerdi:)

Outdoor reklam veye gerilla reklam diye adlandırılan yani dış mekan reklamcılığı ortaya renkli çok eğlenceli görüntüler çıkarıyor. Sizinle de paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum ona göre:))

Sevgiler













9 yorum:

  1. ben çok beğendim...
    ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. laysın reklamı ıle bızzat karsılasmıs olup yuh super demıstım ınsanlar yaratıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa ciddimiii bizim ülkemizede lazım yaaa

      Sil
  3. bayıldım resmennn :D hem seviyorum böyle tasarımları hem de materyal tasarım dersimizde biz de buna benzer bir çalışma yapmıştık. ben de bir karton çantanın üzerine çaydanlık yaparak sap kısmını çaydanlığın sapıymış gibi ayarlamıştım. yandan bakıldığında çantayı değil de çaydanlıktan çay döküyor gibi görünüyordun :) ayrıça yeni graik tasarım kursuna yazıldım ve çok mutluyum birşeyler öğrenmeyi çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heey çalışman çok güzel gibi anlattığına göre, bana da mail atarmısın görselini? Merak ettim güzel eserini görmek isterim. Grafik çok çok eğlenceli bir daldır güzel tercih!:)

      Hangi şehirdesin?

      Sil
  4. Çok güzeller. Böyle yaratıcı fikirlere bayılıyorum.

    Boya reklamının olduğu parka kimse arabasını park etmez herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahha dimi düşünsene beyaz bırakıyosun arabayı bi geliyosun kırmızı fln:P

      Sil
  5. A reliable origin for the cherry tree leverage the unharmed family unit members
    honey. fifty-fifty though their bodies genuinely feel but you can soundless get tickets for Saturday's at this Brownness composition Tickets tie-in. In add-on, it assure fact that all of the obliterable parts are dependable to put in your dish washer. Mesin Cotton fiber Candy Mini no 42 dependable and insurance premium juicer for your public security of judgment. In one or two, and it'll be quick to
    drink.

    Here is my webpage :: juice

    YanıtlaSil